University of Washington

Tisdagen den 28 juni 2016 kl. 17:40 lokal tid

Hej!

Vaknade med migrän idag. Inte roligt. Hade huvudvärk redan igår och tabletten hjälpte nada. Sov oroligt och huvudvärken präglade sömnen. Tog en annan tablett i morse och åt frukost i lugn takt. Som väl var hjälpte tabletten idag och tog bort det mesta av huvudvärken. Kände mig dock dimmig i huvudet när jag strax efter 8 gick bort till LINK. Hade på förhand bestämt att jag skulle ta tåget ut till universitetet på förmiddagen och ägna eftermiddagen åt att packa.

 

Hade en konstlig känsla när jag betalade och klev på tåget, kunde inte komma ifrån att det kändes som om jag hade glömt något. Tittade i väskan en gång till och då slog det mig. Kameran. Hm... jag har alltså två kameror med mig och båda två var kvar på hotellet... hm... :D Jag vet inte om det var för att jag var dåsig i huvudet av huvudvärken, men jag tänkte bara ”jaja, det kunde varit värre” och slappnade av.

 

Vet inte om det är nytt eller om det har varit så tidigare, men numera går snabbtåget ända ut till universitetet. Superskönt att inte behöva byta färdmedel. Kom således till University of Washington. Gick av och kollade orienteringskartan över området. Siktade in mig på biblioteket som jag varit i en gång tidigare och som är helt fantastiskt vackert! Ett riktigt ”Harry Potter”-stuk över det. Kände att mitt humör gradvis blev bättre och att dimman i huvudet lättade. Strosade runt på området en timme ungefär innan jag tog tåget tillbaka. Klockan hade hunnit bli strax efter 11 när jag på vägen till hotellet styrde in på restaurangen längre ner för att äta lunch.

 

Tog samma som jag ätit de två dagarna tidigare med undantag för Coca-cola istället för juice. Åt i godan ro innan jag gick tillbaka mot hotellet. Precis utanför restaurangen bakom en buske började en man gorma och skrika när jag gick förbi. Jag hade inte sett honom och blev lite rädd ska jag erkänna. Fortsatte gå i raskare takt. Tittar bakåt och ser då att en polisbil har stannat där med blåljus. Troligvis hade de fått in larm om mannen från någon annan. Lite tragiskt men samtidigt är det otäckt för man vet aldrig om personen i fråga är påverkad av något.

 

Andades ut när jag kom till hotellet. Började packa om och ja, det ska nog gå att få med allt hem :D Vid 16 gick jag till flygplatsen för att fika på Starbucks. Var så fruktansvärt sugen på deras yoghurt med frukt i, men 5,79 dollar betalar jag inte för en yoghurt! Oj,oj,oj så dyrt! Istället blev det en bagel med mjukost.

Ha det bra!